Indretning af kontor i nybyggeri? Læs med her

Er din virksomhed placeret i et helt nyt byggeri, er der mange fordele involveret. Lokalerne fremstår spritnye, og det betyder som regel, at de bedste faciliteter er tilgængelige. Nye gulve, badeværelser, vinduer, ventilationssystemer osv. er skønt at arbejde i, samtidig med virksomheden fremstår flot og elegant. 

Dog kan det være en udfordring at indrette nybyggeri på en optimal måde. De mange nye – og typisk hvide – flader fremstår nemlig kolde, hvorfor det personlige og varme udtryk kan være svært at skabe. Dog kan du med få indretningstricks få styr på dette, således erhvervslokalerne i nybyggeriet alligevel oser af charme og sjæl.  

Tilføj farver på én eller flere vægge

De mange hvide af beton giver som sagt ikke et specielt varmt udtryk. Dette kan du dog bryde op med ved at male én eller flere vægge i farver. Ved at male én eller flere vægge får du mulighed for at kombinere det varme og hyggelige med det nye og lækre. Populære farver på vægge er flaskegrøn, marine blå, blød beige og mørkegrå. Uanset farvevalget bør du sikre, at virksomhedens erhvervslokaler har et strømlinet look. Dette skaber du f.eks. ved at lade de samme farver gå igen i flere forskellige rum – måske I endda kan bruge farven fra jeres logo? 

Overvej akustikken nøje i indretningen  

Nybyggeri har det ofte med at give genlyd. Af denne grund er det yderst vigtigt, at du har akustikken nøje for øje igennem indretningen. Erhvervslokalers akustik kan forbedres på forskellig vis. Tilføj tæpper til gulve, puder i sofaer og stole, kunst på vægge, gardiner ved vinduer og planter i kroge. Er dette fortsat ikke nok til at skabe en god akustik i rummene, kan du købe direkte akustikforbedrende møbler såsom akustikbilleder og støjregulerende plader. 

Vælg en passende og flot belysning 

Ved indretning af funktionsrige rum såsom kontorer er en vigtig del af indretningen lokalernes belysning. Vælg lækre lamper, som både skaber den ideelle belysning og tilføjer hygge. Lamperne skal gerne passe til virksomhedens stil, således lamperne eksempelvis udtrykker det skandinaviske, industrielle, klassiske eller moderne. Placer lamper af forskellige typer, sådan de ansatte kan tilpasse lyset efter varierende kontekster. Både lamper på væggen, i loftet, på gulvet og på skrivebordet er godt at tilføje.