Iværksætter – derfor er et kontor i storbyen en fordel for dig

Hvis du er ung iværksætter, og du lige har taget hul på din iværksætterdrøm, så kan det godt betale sig at søge mod et kontor i storbyen. Måske er du i tvivl om hvorfor. Det vil vi forsøge at forklare dig nedenfor.

Det kan være, du allerede tænker, hvorfor et kontor overhovedet er relevant for dig. Det er det, fordi det giver dig et sted, hvor du ved, at her arbejder du altså. Hvis du bare har et kontor derhjemme, så kan fritid og arbejde nemt flyde sammen, og du vil ende med at arbejde konstant. Hvis du har et kontor væk fra hjemmet, får du et fysisk sted, der adskiller arbejde og fritid. Nu tilbage til, hvorfor du skal søge mod storbyen.

Byen er fyldt med mennesker

Hvis du lige har taget hul på iværksætteriet, så har du med stor sandsynlighed ikke et stort netværk endnu. Når du er iværksætter, så betyder netværk meget mere, end du tror. Med et kontor i København K, så har du masser af mennesker omkring dig, som alle sammen kan være en del af dit netværk. Det kan betyde rigtig meget for din rejse som iværksætter

Der er flere muligheder 

I og med byen er større, byder den på flere muligheder end provinsen. Kontorlokaler i København K er omgivet af producenter, sparringspartnere og rådgivere – og listen fortsætter i det uendelige. Det kan være en stor fordel at have så mange mennesker omkring dig, hvis du fx står og mangler en bestemt fagperson akut.

Der er masser af kontorer

Det gode ved storbyen er også, at det vrimler med kontormuligheder til dig. En kontorplads i København K kommer i rigtig mange forskellige former og størrelser, så der altså er noget til ethvert behov, og ethvert budget. Det giver også mere ro på, når du ved, at du kan finde det perfekte kontor i København K og ikke nødvendigvis skal gå på kompromis, fordi der ikke lige var andre muligheder. 

Så hvis du er klar til at forfølge drømmen om at være iværksætter, så anskaf dig et kontor i København K, og oplev alle de muligheder, det skaber.