Har du kontor i København K? Sådan undgår du coronasmitte

Lad os bare være ærlige. Coronakrisen kommer til at vare længe endnu, og selvom vi i Danmark kan se frem til en fremtid med massevaccinering, skal vi stadigvæk tage vores forholdsregler.

I denne korte artikel kommer vi med nogle konkrete råd til, hvordan du kan forebygge smitte på dit kontor i København K.

Kontrollér, hvordan medarbejdere kommer og går

De fleste danskere har set, hvordan man i supermarkeder har markeret på gulvet, hvor kunder må gå. I den højre side af gangen går man den ene vej, og i den venstre side af gange går man den anden vej. Du kan med fordel indføre de samme løsninger på kontorlokalerne i København K.

Sørg specielt for, at der ved indgangs- og udgangspartier er masser af plads, så medarbejdere ikke risikerer at gå ind i hinanden eller stå for tæt. Hvis det viser sig, at det er for svært for dine medarbejdere at holde afstand, kan du indføre forskudte mødetider, så dine medarbejdere ikke alle møder ind på samme tidspunkt.

Det vigtigste er selvfølgelig, at der altid er mulighed for afspritning. Ved hver indgang til kontorlokalerne i København K skal der stå håndsprit klar, så alle medarbejdere kan afspritte. Sørg også for, at der står sprit i nærheden af alle kontorpladser og kontorlokaler – så kan dit kontor i København K være så sikkert som overhovedet mulig.

Sørg for, at folk spiser forsvarligt

En af de vigtigste steder, hvor du som virksomhedsansvarlig kan gøre en forskel for at forhindre coronasmitten, er i kantinen eller frokoststuen på dit kontor i København K. 

Sørg for at organisere og omrokere borde og stole i kantinen eller frokoststuen, så medarbejderne kan holde afstand til hinanden. Sørg også for, at der ved hvert bord står spritflasker, så alle kan spritte af under frokostpausen.

Hvis der i kantinen eller i frokoststuen på dit kontor i København K er en kaffeautomat med trykknapper eller et interaktivt interface, så bed dine medarbejdere om at spritte af både før og efter de benytter sig af automaten.

Det er også rigtig vigtigt at huske på, at man ikke behøver være en skrap chef for at indføre eller håndhæve en god hygiejne. Bare sørg for at give dine medarbejdere rammerne til at holde afstand og spritte af.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *