Det skal du huske, hvis du holder firmafest i et kontor til leje

Firmafester er et af de store højdepunkter i enhver virksomhed, hvor man kommer lidt tættere på ens kollegaer end ellers. Firmafester er altid sjove, og ofte er de også nødvendige for at sikre et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Der er dog også noget ved firmafester, som er mindre behageligt. Man kan risikere, at genstande på kontoret kan gå i stykker ved firmafester, og når festen er overstået, er der også oprydningen. Det er aldrig sjovt, og specielt ikke hvis man holder festen i kontorlokaler til leje. For hvis der sker for stor skade, kan dit firma risikere at blive smidt ud af kontorlokalerne.

Når man har lokaler i et kontor til leje, er der mange udfordringer forbundet med at holde en firmafest, for der er begrænsninger for, hvor vild en sådan fest kan være, hvor mange mennesker der må være inviteret, og hvilke aktiviteter der kan planlægges.

I denne korte artikel giver vi dig en række gode råd til, hvad du skal huske, hvis du skal holde en firmafest i et kontor til leje.

Tag en snak med dine medarbejdere før festen

Hvis dit firma arbejder på et kontor til leje, og du er nervøs for, at den næste firmafest skal løbe af sporet, så tag en snak med dine medarbejdere eller kollegaer før festen.

Forklar dem, at eftersom kontorpladserne er lejede, er det vigtigt, at festen bliver stille og rolig, så der ikke sker nogen skade på kontorlokalerne. Sammen med dine medarbejdere kan du opstille en række guidelines for firmafesten, så I sikrer, at festen bliver sjov uden at løbe af sporet.

Sæt en rimelig pris på drinks i baren

Enhver god firmafest skal have en bar, og det er ekstremt vigtigt, at en sådan er udstyret med tilstrækkelig øl, alkohol og udstyr til at lave drinks. For at forhindre, at dine gæster bliver for fulde og dermed ødelægger noget i kontorlokalerne, skal du sætte en fast pris i baren.

Ved at sætte en fast pris i baren, kan du til en vis grad kontrollere, hvor meget dine medarbejdere drikker. Prisen skal selvfølgelig ikke være så høj, at dine gæster oplever det som en begrænsning, men samtidig skal prisen være så høj, at alkoholindtaget kan kontrolleres. I et kontor til leje er det vigtigt, at firmafesten bliver sjov uden at blive for vild.