Tag dig i agt for kontorfælder

Kontor i København K, kontorlokaler i København K og kontorplads i København K er noget, som vi ofte hører, og der ofte bliver søgt på. Det er nemlig fantastisk at have et kontor i København. Du har alverdens mennesker, muligheder og plads til fri afbenyttelse. Det lyder jo nærmest som opskriften på succes. Det er også nemt at finde et kontor. En søgning på ”kontorlokaler i København K”, og du bliver på et splitsekund præsenteret for et hav af muligheder. Er alt det virkelig bare en medalje uden en bagside? Svaret er desværre nej. Der findes nemlig et utal af ”kontorfælder”, som du bør holde øje med.

Kort sagt er en ”kontorfælde”, når din ellers så perfekte idé om et kontor i København hurtigt smuldrer, fordi du enten bliver snydt, løjet for eller bare ikke ender op med det, du er blevet lovet. Det er svært at give dig et konkret svar på, hvad du skal se efter, og hvad du skal undgå. Der er dog alligevel nogle regler, som du med fordel kan følge.

Undgå det her

Undgå udlejere, som ikke giver dig noget på skrift. Du skal sørge for at få alt på skrift, så du altid kan holde dem op på det. ”Kontor i København K” er en søgning, som bliver brugt ofte, så dem, der er ude på at snyde, skal nok sørge for, at deres lokaler kommer op, når du søger så bredt. Prøv i stedet at afgrænse dine søgninger. Find først et selskab eller en udlejer, som du har tillid til, og søg igennem dem i stedet.

Det sidste råd giver for mange sig selv, men det er alligevel vigtigt at pointere. Hvis noget i din kontrakt eller noget, udlejeren siger, lyder lidt for godt til at være sandt, så er der nok noget om snakken. Du skal tænke på, at selvom det lyder barskt, så er din eller dine udlejere kun ude på én ting, og det er altså at tjene nogle penge. Det er jo et arbejde, de skal passe som så meget andet. Så lad være med at tro på, at de kan love dig guld og grønne skove, men forhold dig i stedet kritisk.