Skal du købe eller leje kontorlokaler?

Det ældgamle spørgsmål om, hvorvidt man skal købe eller leje, har givet mange mennesker søvnløse nætter, fordi hvad kan egentlig bedst betale sig? Vi vil forsøge at komme med nogle gode råd om kontorer her.

Kontorlokaler

Når det kommer til kontorlokaler, er der umiddelbart mange virksomheder, der har den opfattelse, at selvfølgelig skal de eje de lokaler, de sidder i. Det burde dog være helt omvendt, og her er hvorfor. Som virksomhedsejer og iværksætter lever du som regel i et meget flygtigt miljø. Der kan ske store ændringer, der kan komme nederlag eller kæmpe sejre. Disse ændringer, sejre og nederlag betyder som regel, at du skal bruge mere plads, eller at du slet ikke har brug for så meget plads længere. Hvis du nu havde købt dine kontorlokaler, så ville du stå med lokaler, som du skulle sørge for at sælge videre, hvilket i nogle tilfælde kan være meget svært.

Hvis du derimod lejer dine lokaler, så har du en kort opsigelsesperiode, og så er du videre og klar til at tage imod nye udfordringer. Især hvis du er ung iværksætter bør du sørge for at leje dine kontorlokaler, da du ikke ved, hvad fremtiden bringer.

Det er ikke så dyrt, som du tror

Mange har også en forventning om, at det er dyrt at leje en kontorplads. Det er dog helt forkert, da det faktisk er blevet langt billigere med årene. Selvfølgelig er en kontorplads ikke gratis, men du bør ikke lade prisen skræmme dig. 

Hvordan finder jeg så et kontor til leje?

Vi har fundet ud af, at det rent faktisk godt kan betale sig at leje et kontor, men hvordan gør man lige det, og hvor skal man lede henne? Her kan vi berolige dig med, at det faktisk er meget lettere, end du tror. Der er rigtig mange sider, der hjælper folk med at finde et kontor, som de kan få lov til at leje. Dine muligheder er gode, hvis du bor i storbyen, da et kontor til leje nærmest hænger på træerne i de større byer.