Ny service tilbyder redigering på 2 timer

Hvis man driver en forretning, så ved man hvor irriterende det kan være og ikke mindst hvor lang tid det tager at redigere de små ting. Dokumenter, billeder, e-mails, social media opslag og e-mails kan være en langtrukken opgave at få læst korrektur på, eller redigeret og ofte bliver opgaven sendt videre til medarbejdere, der måske ikke har så meget forstand på Photoshop eller lignende.

Det vil den nye tjeneste GoEdit, der kommer med sloganet: “Drop spildtiden. GoEdit” gøre op med. Hos GoEdit tilbyder de at redigere dine billeder, peppe dine sociale medie opslag op, læse korrektur på dine dokumenter eller -mails. I bund og grund tilbyder de at du kan få hurtig og ikke mindst billig hjælp, til alle de der små opgaver du er vant til at sende rundt i organisationen.

Prisen er et af springpunkterne

For mange virksomheder er prisen på disse små opgaver ligeledes et afgørende punkt, fordi små opgaver ofte er dyre at få igennem hos konsulenter eller store virksomheder, grundet den høje timepris eller en høj pris per ord.

Det har GoEdit ligeledes gjort op med, hvor de er realistiske med hvilket arbejde der ligger i fx. at læse korrektur på en e-mail eller andet dokument, som kan erhverves til en rigtig skarp pris.

Hvad bringer fremtiden for GoEdit?

GoEdit gik i luften i januar 2018 og har siden opstarten haft stødt stigning i antallet af henvendelser på opgaver som virksomhederne ønsker hjælp til. Som Jakob Pindstrup, stifteren af GoEdit siger:

“Der er ingen grænser for hvad virksomheder har brug for af hjælp til, derfor har vi store muligheder for at udvikle vores forretning for at dække virksomhedernes behov.”

Lige nu er GoEdit ved at teste markedet af inden de springer ud i for mange typer af opgaver, da medarbejderne også skal have mulighed for at følge med. men der er ingen tvivl om at der er efterspørgsel på GoEdits varer og kunderne er klar på konceptet.