Kontormøbler – derfor skal du købe dem brugt

Skal du have møbleret dit nye kontorlokale, skal du rigtigt ud i diverse møbelforretninger. Eller skal du? Kontormøbler behøver ikke nødvendigvis at blive købt fra nye. Du kan sagtens købe dine kontormøbler brugt. Vi har i denne artikel samlet flere fordele ved at købe kontormøbler brugt. Læs med og bliv klogere på, hvorfor du skal købe dine kontormøbler brugt. 

Du gør miljøet en tjeneste

Når du vælger at købe dine kontormøbler brugt, gør du miljøet en tjeneste. Du er nemlig ikke med til at bidrage til produktionen af nye møbler, som kan være hård ved miljøet. Derudover redder du også ellers velfungerende kontormøbler fra at blive smidt ud. Det er derfor win-win for miljøet, når du vælger at købe brugt. 

Har du en virksomhed, der går meget op i miljøet og CSR generelt, kan brugte møbler være den helt rigtige løsning. Virksomheden kan på den måde udstråle til andre, at I tager miljøet seriøst. Det kan derfor også være en fordel for virksomhedens image at prioritere miljøet. 

Det er billigere for dig 

Kigger vi på det omkostningsmæssige, er det selvfølgelig også en fordel for dig at vælge brugte kontormøbler. Det er nemlig typisk langt billigere at købe brugte kontormøbler end fra ny. Er budgettet til kontormøbler begrænset kan det derfor være en fordel at vælge brugte kontormøbler.

Vil du gerne have designermøbler til kontoret, men er der ikke budget til det fra ny, kan der pludselig blive råd til det, hvis du vælger brugt i stedet for. I mange situationer kan du derfor få langt mere for pengene, når du vælger at købe brugte kontormøbler. 

En masse at vælge imellem

Nu tænker du måske, at der ikke er et særlig stort udvalg af brugte kontormøbler. Det passer dog langt fra. Der er flere forhandlere af brugte kontormøbler, der er poppet op forskellige steder. Du har derfor rigtig mange kontormøbler at vælge imellem, når du skal have brugte møbler. 

Der er for eksempel flere forhandlere, der opkøber store partier af brugte kontormøbler fra virksomheder, som ikke skal bruge dem længere. Der er derfor et væld af muligheder, når det kommer til brugte kontormøbler.