Kontor med idéer: modig og rå indretning

Drømmer du om at skabe en rå og lækker indretning af virksomhedens kontorer? Det behøver ikke at koste en formue, da det blot gælder om at foretage de helt rigtige valg. Derfor kan alle virksomheder omdanne deres kedelige kontor til leje til kontorlokaler med en modig og rå indretning. 

Ved blot at tilføje cool tvists vil kontorpladsen virkelig ændre karakter – og dette er med til at motivere og inspirere medarbejderne. Flotte omgivelser er nemlig et must i spørgsmålet om at skabe arbejdstrivsel, effektivitet og gode resultater. Læs med nedenfor, og få gode idéer til, hvordan den modige og rå indretning skabes i netop dit kontor til leje. 

Lydtæt telefonboks i Soho-stil 

Den nyeste trend inden for indretning af kontorlokaler er telefonbokse. Umiddelbart lyder en telefonboks som et levn fra fortiden – men de nye telefonbokse har fået et gevaldigt redesign. Mange telefonbokse i dag er nemlig lydisolerede, hvilket gør det til et oplagt sted for de ansatte at foretage telefonopkald og lignende. Dette er især brugbart på kontorpladser i et åbent landskab. Vælg gerne en telefonboks i cool Soho-stil for det perfekte look. 

Vælg materialer i træ 

For at fremhæve den rå og lækre indretning er det en god idé at vælge materialer i træ eller beton. Træmaterialet giver en fed kontrast til kontorlokalets resterende stil. Tilføj træelementer ved at ophænge træhylder eller vælge skriveborde i mørkt træ. Sørg dog for fortsat at vælge ergonomiske skriveborde i form af hæve-sænke-borde for at styrke medarbejdernes komfort. Består kontoret til leje af trægulve, kan disse med fordel males hvide for maksimal effekt. 

Gigantiske lamper og cool opslagstavle

Når det gælder belysning af kontorpladsen, vil det rå og moderne look nyde godt af gigantiske loftlamper. Designet af lamperne bør være i industrielt design og gerne sorte eller grå. Sørg naturligvis også for at skabe god belysning ved de ansattes skriveborde med bordlamper – igen i industrielt design. Lav slutteligt en stor opslagstavle på kontoret ud af et gitter. Hæng gitteret op med skruer, og skab et grafisk design, der virkelig er flot. Opslagstavlen kan bruges til alt fra vigtige beskeder og medarbejderinformation til mood boards og inspirerende billeder.