Hvorfor skal du bruge tid på at indrette dit kontor til leje?

Stort set alle der, arbejder på kontor, ved, hvor vigtigt det er med den rette indretning. Hvis ikke et kontorlokale er inspirerende at træde ind i, sidder man som medarbejder og tæller minutterne, indtil man kan tage hjem igen.

Også i et kontor til leje er det vigtigt med indretning, og selvom du ikke kan tage dig de samme friheder som i et kontorlokale, du selv ejer, kan du alligevel lave nogle indretningsmæssige valg.

Planter og farver

I et kontor til leje kan du ikke male væggene, rive noget ned eller smække en ny væg op. Husk at tage en samtale med den kontorbygning, hvor dit kontorlokale befinder sig. Måske kan du få lov til at male væggene alligevel, eller måske bare en enkelt væg. 

Hvis du kan male væggene, så husk at vælge behagelige og afdæmpede farver. Et kontorlokale må ikke være et stressende lokale at træde ind i, og derfor skal du helst undgå meget kraftige farver. Vælg afdæmpede jordfarver i stedet for; de virker afslappende og beroligende.

Du kan også gøre dig en del friheder med hensyn til, hvad du kan hænge op på væggene. Planter, der hænger eller vokser ned ad væggene, giver en rigtig hyggelig og luftig atmosfære. Generelt er planter altid en god ide, når det kommer til indretning, for de minder dig om naturen og skaber indre ro.

Flyt rundt på møbler og skab et unikt rum

Hvis du gerne vil indrette dit kontor til leje, er det vigtigt, at du får det bedste ud af de begrænsninger, som en lejekontrakt stiller dig. Du kan ikke lave radikalt om på rummet, men du kan dog lave om på, hvordan borde, stole og interiør står.

Sørg så vidt muligt for, at kontorlokalet og kontorpladserne bliver luftige og rummelige. Ingen gider sidde i et overfyldt kontor til leje, hvor man ikke føler, man kan trække vejret. Skab et kontorlokale, der har masser af åben plads, så dine medarbejdere føler, at de kan trække vejret og føle sig godt tilpas.

I et kontor til leje er det vigtigt, at du indretter kommet på en unik og spændende måde, der samtidig ikke overskrider betingelserne i din lejekontrakt. Med disse to råd kan du indrette dit kontor til leje præcis, som du vil. Husk på, det kun er fantasien, der sætter grænser.