Gode idéer til, hvordan du kan motionere direkte i dit erhvervslokale.

Tænk motion ind i dit erhvervslokale

Det kan umuligt være gået din næse forbi, at motion er godt – særligt i en travl hverdag, hvor tempoet er højt. Det kan dog være svært at finde tid til at motionere ved siden af arbejde og familie, og derfor er det blevet meget populært at indtænke løsninger på arbejdspladsen, som aktiverer dig i løbet af dagen. Læs derfor med her og få vores bedste og nemmeste råd til, hvordan du kan få motionen ind i dit erhvervslokale.

Hæve-sænke-borde

Hæve-sænke-borde er ikke noget nyt; tværtimod. De står allerede på rigtig mange arbejdspladser, og heldigvis for det. Alene det, at du kan skifte position mellem stående og siddende i løbet af dagen, giver rigtig meget på aktivitetskontoen. Selvom det at stå op dårligt kan kategoriseres som motion, er det et virkelig godt alternativ til at sidde ned hele dagen.

Træningsbolde

Med et hæve-sænke-bord får du en anden væsentlig fordel, og det er blandt andet, at du kan justere bordhøjden, så den også passer til dig, når du sidder på en pilates- eller træningsbold i stedet for en stol. Sidder du på en bold af en art, får du aktiveret dine led i løbet af dagen, så du forhåbentligt slipper for at blive fastlåst i ryg og nakke.

Elastikker

Det sidste ”redskab”, vi vil præsentere, er træningselastikkerne. De fås i mange forskellige varianter, men fælles for dem er, at de er billige, og at de er utrolig nemme at bruge. Hav dem om knæene når du sidder ned og træk knæene fra hinanden og saml dem så igen. Du kan også stå op, have elastikkerne om anklerne og skiftevis trække det ene og det andet ben ud til siden.

Ansigt-til-ansigt-samtaler

Til allersidst minder vi om, at selv den simple handling at gå hen til din kollega og stille dit spørgsmål i stedet for at skrive en mail eller ringe giver bonus på den lange bane.

Det er altså både meget nemt og billigt at tænke motion og aktivitet ind i hverdagen i dit erhvervslokale.