Tips til at finde nye møbler til erhvervslokalet

Når nye møbler til erhvervslokalet skal findes, kan det føles som lidt af en jungle. Du har måske allerede en forestilling om, hvordan lokalerne skal føles, når kunder, samarbejdspartnere og ansatte træder inden for døren – eller måske du er helt blank for idéer. Møblernes udtryk har en stor betydning for helhedsindtrykket af virksomheden, samtidig med at møblerne skal være komfortable og anvendelige for de ansatte. Hvad skal du så være opmærksom på, når du finder nye møbler? Og hvilke ting skal du huske? Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du finder de helt rigtige og nye møbler til erhvervslokalet. 

Behov og budget – prioriter de vigtigste ting

Det kan være dyrt at indrette erhvervslokaler med nye møbler, og derfor er det vigtigt at kende virksomhedens behov og budget. Hvad er det vigtigste at få med ind i indretningen? Og hvilke goder kan tilføjes senere hen? Behov såsom kontorpladser, mødelokaler, lagerplads, printerfaciliteter og opbevaringsplads skal tænkes ind i indretningen. Har du ikke råd til at købe alle tingene på én gang på grund af virksomhedens budget, må du prioritere de vigtigste ting. 

Fokus på den ergonomiske indretning

Flotte møbler i lækkert design er godt i en virksomhed – men går det ud over det komfortable, kan det være fuldstændig ligegyldigt. Det er allervigtigst, at møblerne er ergonomiske, sådan medarbejderne har de bedste arbejdsforudsætninger. Hæve-sænkeborde, indstilling af skærmafstand og ergonomisk udstyr såsom kontorstole er et must, der ikke må gås på kompromis med. Selvom det kan virke som en dyr post i indretningsbudgettet, bør ergonomiske møbler prioriteres. Pengene er godt givet ud, da det på sigt kan minimere risikoen for arbejdsskader og nedbringe sygefravær. 

Indret med en bestemt stil, og overvej målgruppen

Der findes et væld af møbler designet til erhvervslokaler, og derfor har du mange valgmuligheder. Dette gælder også i forhold til stilmæssige valg. Sørg for at indrette med øje for målgruppen. Er erhvervslokalerne tiltænkt produktive medarbejdere? Så skal rene overflader, gode arbejdsområder og luftige omgivelser være i fokus. Skal lokalerne i stedet indrettes med øje for potentielle kunder? Så er en hyggelig og personlig atmosfære måske mere nødvendig at fokusere på.